Izdelek
POWERSEPT FORTE, 50 ml - Revolucionarno, sistemsko  riješenje protiv gljivica.

Powersept je revolucionarno, sistemsko riješenje protiv gljivica.

Powerseptova jedinstvena formula  uništava široki spektar mikroorganizama uključujući patogene bakterije, kvaščeve gljivice, gljivice i praživotinje. Powersept djeluje biooksidacijskom metodom, aktivna moć kisika kojom ne liječimo nego stvaramo zdravu okolinu u kojoj štetne bakterije,gljive i plijesni ne mogu preživjeti.

Iako je 12 puta učinkovitiji od običnog peroksida, Powersept nije kancerogen, mutagen, niti smeta hormone, tako da ga mogu upotrebljaviti i trudnice.

Sa upotrebom Powersepta smanjujemo izloženost i opasnost od zaraze i bolesti te tako preventivno i učinkovito zaštitimo svoje zdravlje, zdravlje djece, istovremeno brinemo se da ne zagađujemo okolinu u kojoj živimo.

Djelovanje Powersepta

Powersept djeluje biooksidacijskom metodom kojom ne liječimo nego stvaramo zdravu okolinu u kojoj štetne bakterije, virusi i plijesni ne mogu preživjeti.

Uništava široki spektar mikroorganizama

Powersept uništava široki spektar mikroorganizama uključujući patogene bakterije, viruse, kvaščeve gljivice, gljivice i praživotinje.

Područja upotrebe

Sa upotrebom Powersepta smanjujemo izloženost i opasnost od zaraze i bolesti te tako preventivno i učinkovito zaštitimo svoje zdravlje, zdravlje djece, istovremeno brinemo se da ne zagađujemo okolinu u kojoj živimo.

Kako djeluje?

Vodikov peroksid u Powerseptu skupa sa stabilizatorima patentiranim u Švicarskoj ispušta slobodne radikale kisika koji odmah počinju napadati membranu stanice ciljanog mikroorganizma. Mikroorganizme uništava tako da se veže na njihovu staničnu membranu te ju rastrga, a veže se i na enzime, uzrokuje njihovu denaturaciju te na taj način onesposobljava energetski izvor stanice.


- Učinkovit pri različitim temperaturama i pH vrijednostima
- Dokazano uništava 99,9% patogenih organizama.
- Ne nadražuje kožu i ne uzrokuje alergije
- Ne šteti okolišu.


U čemu se razlikuje od vodikovog peroksida? Vodikov peroksid je iznimno nestabilna molekula koja brzo reagira sa organskim tvarima iz okoline. Zbog toga kad dođe do kontakta sa česticama u zraku, reagira i raspada se te kao takav nije više učinkovit. Kod Powersepta vodikov peroksid, pomoću švicarskih patentiranih stabilizatora, ne raspada se spontano kao običan vodikov peroksid, zato je učinkovit duže vremena.

Powersept omogućava učinkovitu zaštitu od virusa i bakterija:

Za razliku od drugih dezinfekcijskih sredstava na tržištu, Powersept uništava i biofilme, što je izuzetno bitno kod bakterija i virusa koji se štite biofilmom.

- herpesa
- ptičje gripe
- nove gripe (H1N1)
- salmonele
- streptokoka
- klamidije i papiloma virusa
- hepatitisa
- E. Coli
- legionele
- MIRSA
- SARS-a
- Rhinovirusa
- Rotavirusa
+ više od 200 drugih


Powersept upotrebljavajte

Upotrebljava se za dezinfekciju kože i usne šupljine, za osobnu njegu i higijenu. Učinkovit je u borbi protiv gljivičnih oboljenja.

- Kod liječenja gljivičnih infekcija: Sveobuhvatno rješenje gljivičnih infekcija, uništava 99,9% gljivica.
- Kod osobne higijene: Dezinfekcija kože, upaljene kože, ruku, nogu, prištića, kožne plijesni, bradavica, afti i usne šupljine.
- Kod manikure i pedikure: Dezinfekcija noktiju, vodenih mjehurića, žuljeva te dezinfekcija prije nanošenja gela na nokte.
- Na putovanjima i odmorima: Dezinfekcija čaša, pribora, čepova i limenki.
- Bilo gdje u kući: Dezinfekcija zubne četkice, proteze i dječjih igračaka.
- U sportskoj dvorani: Dezinfekcija strunjača, podloga za tjelovježbu i fitnes naprava.
- U čekaonici
- U hotelima
- U različitim prijevoznim sredstvima…


Djelovanje Powersepta na gljivice

Dezinfekcijska sredstva obično sadržavaju samo jedan aktivni sastojak zbog toga je njihova učinkovitost ograničena na određeno područje, a istodobno nisu univerzalno sigurna za ljude i okoliš. A za Powersept vrijedi upravo suprotno, jer vodikov peroksid s pomoćnim tvarima oslobađa slobodne radikale kisika koji odmah počinju napadati staničnu membranu ciljanog mikroorganizma. Mikroorganizme uništava tako da se veže na njihovu staničnu membranu i rastrga je, a veže se i na enzime i uzrokuje denaturaciju te tako onesposobi izvor energije stanice.

Powersept tehnologija je kompleksna, ali čudesno jednostavna. Powersept ostaje učinkovit na različitim temperaturama i pH vrijednostima i kemijski je kompatibilan s većinom sredstava. Uništava 99,99 % više od 140 različitih patogenih organizama i nema poznate bakterije koja bi na njega bila otporna i nema mjesta neučinkovitosti.

Prednosti Powersepta protiv gljivica:
- Prvi proizvod koji nudi cjelovito rješenje na području uništavanja gljivica.
- Uništava gljivice bilo gdje na tijelu.
- Pomoću posebnog priloženog aplikatora uništava gljivice ispod noktiju.
- Dezinficira obuću, čarape i površine.
- Učinkovito dezinficira rašpice i grickalice za nokte.
- Dokazano 99,99 % djelovanje.
- Brzo i učinkovito djelovanje.
- Vidljivo uništavanje gljivica.
- Za zdrave i sjajne nokte.
- Učinkovita dezinfekcija obuće, pribora za njegu noktiju i površine po kojoj hodate bosi.
- Bez mirisa i okusa.
- Ne sadržava kancerogene i mutagene tvari.
- Biološki – nakon djelovanja razgrađuje se na vodu i kisik.
 

S Powerseptom jednostavno dezinficirate i obuću i čarapa
Nije dovoljno ako sredstva protiv gljivica upotrebljavate samo na mjestu koje je inficirano. Ako imate gljivice na nogama odnosno prstima, velika je vjerojatnost da su inficirane i vaše čarape, papuče, obuća, posteljina, kupaonica, čak i perilica rublja. Zato je iznimno važno da dezinficirate i obuću i čarape te drugi materijal odnosno površine koje su došle u kontakt s gljivicama.

To je jedini učinkovit način koji će gljivice potpuno odstraniti i infekcija vam se više neće ponavljati.

#Powersept #Dravograd

15.novembra sam platio 18 eura Powwrsept forte, još nisam dobio !